Helyi idegenvezető plusz pontok

A Google Helyi idegenvezető programja adott egy nagy lendületet a lokális marketingnek, hiszen ez a rendszer milliókat ösztönöz értékelésre, képfeltöltésre és a helyi adatok pontosítására. Íme egy lehetőség, amivel még több pontot szerezhetsz.

helyi idegenvezeto

Miről szól a helyi idegenvezető program?

A Google honorálja, ha a felületein lévő (kereső és térkép) vállalkozásokat kezelik az emberek. Vélemények, fotófeltöltés és az adatok szerkesztése nagyon fontos számára, ezért egy pontrendszert dolgozott ki. Bizonyos közreműködések után pontokat kapnak a felhasználók, amiket előnyökre válthatnak be. Google drive tárhely és korai tesztelési lehetőségek (amiket mi ki is használunk a kutatásainkkor).

A program felhasználói oldalról ennyi előnyt ad, de én úgy rákattantam, hogy már több mint egymillió fotómegtekintéssel rendelkezem...

Ha elkezdenéd, és értékelnél valakit, akkor kezd velünk, itt közvetlenül megteheted és nagy segítségünkre leszel közben!

Hogyan szerezz plusz pontokat értékelésnél?

helyi idegenvezeto plusz pontA helyi idegenvezető programban minden értékelés (ahol csillaggal értékelsz) egy pontot ér. Ha leírást is fűzöl a gondolatod mellé, akkor az 5 pontot hoz számodra.

2017 november 22.-e óta azomban még több pontot is szerezhetsz. A módszer egyszerű, hiszen csupán 200 karakternél hosszabb leírást kell közzétenned. Persze ebbe már valószínűleg beleférnek a pozitív és negatív meglátások, de a tapasztalat azt mutatja, hogy jelenleg még pusztán a karakterek száma határozza meg, kapsz e pluszt, vagy meg kell elégedned az öt pontos alap díjazással.

 

 

Szerző:
Anders Tamás

 

 

 

 

 

 

Lokális Online Marketing

A helyi marketing lokális vállalkozások számára

 

Google megbízható fotós minősítés

Google Megbízható fotós

© 2020 Lokalitas.hu. All Rights Reserved. Designed By ProSign

Google cégem optimalizálás

Megmutatjuk, hogyan használd a térképet, hogy több látogatód legyen!
A Google cégem fiók optimalizálásával olyan embereket érhetsz el, akik a közeledben keresik szolgáltatásodat.

Kapcsolódó felületek

Helyi Marketing ProSign Tudásanyaga

Lokális Marketing szállásoknak

Kapcsolat

Lokális Online Marketing ügynökség
Budapest, Alig u. 5, 1132
Telefon: (20) 919 2467