lokalitás Google cégem

Jellemző hibák!

1. Nem figyelünk a vásárlóink véleményére a Google Térképen!

A Google térképen folyamatosan emelkedik a vásárlói vélemények száma. A legtöbb vállalkozásnál azt látom, hogy nem is tudják, hogy a náluk vásárló emberek később véleményüket leírják (írásban, csillaggal, fotóval) a Google közösségi felületén.

Mit érdemes tenned? Hogyan tud segíteni a Google Cégem szolgáltatás?
TIPP: Figyeld a vevői reakciókat és mindig válaszolj rájuk függetlenül, akár pozitív vagy negatív. Abban az esetben, ha a Google Cégem fiókod aktiválva van és bárki véleményt ír a cégedről, arról értesítést fogsz kapni a gmail fiókodba.

2. Legyen fent a vállalkozásod a Google Térképen!

Bolttal, üzlettel rendelkező vállalkozásoknak elengedhetetlen a láthatóság. Azoknak a cégeknek, akik adott területen kínálják szolgáltatásaikat (pékségek, boltok, patikák, gumiszervízek, cukrászdák, éttermek stb.) fontos a Google térképen történő jelenlét!

Hogyan csináljam? Milyen összefüggés van a Google Térkép és a Google Cégem szolgáltatás között?

TIPP: Abban az esetben, ha rendelkezel okos telefonnal, akkor töltsd le a Google Maps alkalmazást. Utána nyisd meg és keresd meg a pontos helyszint. Ezek után keress a bal oldali menü sávban egy olyan fület, hogy vállalkozás hozzáadása (add a missing place). Utána szépen kitöltöd az adatokat és már fent is van a vállalkozásod a térképen.  

3. A vállalkozásodnak aktiválnia kell a Google Cégem fiókot!

Abban az esetben, ha egy vállalkozás nem aktiválta fiókját a Google térképen, ki vannak téve annak a veszélynek, hogy adataikat (név, telefon, cím, weboldal) bárki átírhatja a tudtuk nélkül!

Hogyan használjam a Google Cégem fiókot miután megérkezett a kód?

TIPP: Igényeld meg a kódot a Googletől és aktiváld a vállalkozásodat. Utána töltsd ki a szükséges adatokat (név, cím, vállalkozás típusa, kulcsszavak, weboldal stb.) és rakd fel a megfelelő képeket is. A fotó feltöltésnél érdemes figyelned arra, hogy milyen témákat választasz. A jól összeállított Google Cégem fiók nagyban hozzájárul, hogy újabb vásárlókat tudjál magadnak szerezni a környékedről.

Abban az esetben, ha elakadnál, kérd bátran a segítségünket a kapcsolati menü alatt!

Köszönettel: Kondor Albert