Google cégem

Ha saját vállalkozásod van, vagy éppen új vállalkozást indítasz, akkor fontos szerepet játszik a megfelelő online jelenlét kialakítása. Az interneten rengeteg lehetőség adódik az ügyfelek megszólítására, azonban ehhez elengedhetetlen a megfelelő online eszközök használata. Az egyik ilyen eszköz a Google Cégem (Google My Business), amely segít neked abban, hogy a cégedet az ügyfelek könnyebben megtaláljanak az interneten és a Google Térképen. Milyen előnyei vannak egy GMB fióknak? Mostani írásunkban erről osztunk meg gyakorlati információkat.

online marketing

Offline és Online marketing eszközök egy helyi vállalkozásnál
Ügynökségünket egyre több vállalkozás keresi meg azzal a kérdéssel, hogy milyen online és offline marketing eszközöket javasolnánk egy fizikai üzlettel rendelkező helyi vállalkozás számára. Az elmúlt időszakban összeállítottunk egy listát az általunk legfontosabb ítélt marketing eszközökről. Mostani írásunkban ezekből tesszük közzé néhányat. Az offline marketing elemekhez segítségül hívtuk a Deep Field grafikai és nyomdaipari stúdió kreatív vezetőjét, Kertész Lászlót.

 

 

google cegem

Google Térkép kutatás: Szállodák, éttermek Esztergomban

Az elmúlt öt évben igazán szívemhez nőtt Esztergom. Minden évben elmegyek ide családommal nyáron vagy télen néhány napra pihenni. Közel van a fővároshoz, de mégis kicsit nyugodtabb környezetben tud az ember feltöltődni. Idén elhatároztam, hogy a Google Térképes kutatásaim egyik területe az Esztergomban található éttermek és szálláshelyek lesznek. Írásomban az elmúlt három hónap munkájának eredményét fogom most publikálni.

Google Térkép kutatás

Google Térkép kutatás: biztonságtechnikai cégek

Az elmúlt évek során több szektort (autószalon, étterem, szálloda, szépségszalonok stb.) vizsgáltam a Google Térképen a lokalitas.hu színei alatt. A 2018, 2019 és 2020- as időszakban igazán sok hiányosságot találtam a Google Cégem fiókok elemzése során. A kutatási sorozatot folytatva idén március végén egy új szektorra esett a választásom, a biztonságtechnikai vállalkozásokat vettem nagyító alá.

Lokális keresőoptimalizálás kérdések és válaszok

Lokális keresőoptimalizálás (Local Seo): kérdések és válaszok

 Az elmúlt két évben számos telefonhívást, emailt kaptunk, amiben a lokális keresőoptimalizálásról (Local seo) kérdeztek minket az érdeklődök. A legtöbbször elhangzott kérdéseket, most egy csokorba gyűjtöttük és ebben az írásunkban megválaszoljuk.