Google Cégprofil beállítása,
hogy jobban rangsoroljon a kereső!

  • Elintézzük a regisztrációt

  • 100%-osan kitöltött fiókod lesz

  • Keresőoptimalizált fiókoddal beelőzöd a többieket


Tapasztalatunk segít, hogy megfelelően optimalizált fiókkal rendelkezz, amiben benne vannak szolgálatásaid, termékeid és megtalálható a Google Térképen és keresőben!

Legyen jól optimalizált fiókod!

Google Cégprofil (régen Google Cégem) optimalizálás

Google Cégprofil a lokális marketing lelke. Innen irányíthatod céged megjelenését a Google térképen és keresőben. Ha nincs megfelelően beállítva, rengeteg kulcsszóra nem jelenít meg a keresőóriás, vagy csak nagyon hátul, ahol már nem akadnak rá ügyfeleid.

Azt hiszed egyszerű a beállítás?

Már a birtokbavétel is sokaknak okoz gondot. Nem jön meg a levelezőlap, vagy sok időbe tellik. Rosszabb esetben már más vette el fiókunkat, esetleg egy elérhetetlen alkalmazottnál állomásozik. Sok olyan apró részletet ismerünk, ami a regisztráció során és után felmerülhet, így gyorsan át tudjuk verekedni magunkat a folyamaton.

A profil kitöltése elsőre egyértelmű ugyan, mégis rengeteg "már kitöltött" fiókot láttunk amihez mégegyszer annyi adatot - így optimalizálási potenciált - tudtunk hozzáadni. Több, mint tíz éves tapasztalatunkat felhasználva valóban optimalizált fiókot kapsz tőlünk, ami nagyságrendekkel több úgyfelet fog konvertálni.

Folyamatos fiókfenntartással segítünk, hogy a kiharcolt pozíció megmaradjon és folyamatosan szállítsa az ügyfeleket.

Így dolgozunk mi.

Miért érdemes bennünket választanod?

  • Tapasztalt szakemberek: Magyarországon elsőként foglalkozunk a Lokális Marketinggel! Anders Tamás és Kondor Albert azok, akik kitaposták az utat és még a nagyobb reklámügynökségek is tőlünk talulják a szakterület mikéntjét. Így csapatunk rendelkezik a Google Cégprofil optimalizáció terén az egyik legnagyobb tapasztalattal. Értjük, hogyan működik a Google Cégprofil és hogyan hozható ki belőle a legtöbb előny vállalkozásod számára.

  • Teljeskörű optimalizáció: Teljes mértékben gondoskodunk a vállalkozásához tartozó Google Cégprofil teljeskörű optimalizálásáról. A fiók 100%-os szintű lesz! Biztosítjuk, hogy az adatok teljes és helyes legyenek, beleértve a címeket, nyitvatartási időket, elérhetőségeket és egyéb fontos információkat, valamint a szolgáltatásokat és a legfontosabb termékeket.

  • Keresési eredmények javítása: Azáltal, hogy a Google Cégprofil optimalizálási szolgáltatásunkat igénybe veszi, segítünk abban, hogy vállalkozása a releváns kulcsszavakra és keresési lekérdezésekre jobb helyezést érjen el a Google keresőben és térképen. Ez növeli az esélyét, hogy olyan potenciális ügyfelek találják meg vállalkozásodat az online térben, akik a környékeden keresnek szolgáltatást.

  • Konverzió növelése: Célunk az, hogy a Google Cégprofil optimalizálás révén javítsuk a konverziós arányodat és növeljük a vállalkozásod által generált üzleti lehetőségeket. Segítünk abban, hogy a helyi közösség tagjai könnyen megtalálják, és bízhassanak vállalkozásodban.

  • Rendszeres karbantartás és frissítés: Nem hagyjuk magára vállalkozásodat. Folyamatosan figyelemmel kísérjük és frissítjük a Google Cégprofilt, hogy az mindig naprakész és releváns legyen az ügyfelek számára.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdjük el megszólítani a környékeden kereső ügyfeleket!